O meni

Dobro došli.

Kada sam prvi put „videla“ Internet, kao omađijana sam gledala u ekran razmišljajući koje su mi sve mogućnosti sada dostupne, još tada sam znala da je ta stvar za mene.

Govorim o vremenu moje srednje škole. Ratne godine, embargo, preživljavanje, bombardovanje i druge životne okolnosti doveli je do toga da se magija online sveta ćušne u zapećak. Ali nikad nije iščezla. Samo je tinjala i nakon tolikih godina, voalá… evo je u punom sjaju.

Moje ime je Vesna Ristova.

Elektroinžinjerka, trgovkinja i komercijalistkinja, kreativka, esteta i zaljubljenica u Internet.

Imam 18-ogodišnje iskustvo u privredi, u Srbiji i u Makedoniji, gde živim poslednjih 7 godina. Kroz dosadašnju karijeru sam učila mnogo. Sve što mi je dolazilo pod ruku: stručne stvari, marketing, biznis tajne, organizaciju iventa, sve o poslovnim pregovorima, javni nastupi, prezentacije, tabele, planiranje, projektovanje… Gde je trebalo da se zasuku rukavi i odradi nešto (čitaj: nauči) tamo me je bilo.

I od toga ne odustajem. Moja radoznalost me inspirišu da učim. Da čitam, da slušam, da upijam. Čvrsto verujem da ceo život učimo, a da svako, koga sretnemo je naš učitelj.

ZAŠTO SAM OVDE?

Radeći sa ljudima, delila sam svoje znanje. Uvek je bilo novih pitanja i izazova, a ja sam uvek znala odgovore i rešenja. Moja priroda mi nije dozvoljavala da ostavim neodgovoreno.

Shvatila sam da mogu da dam odgovore na mnoga pitanja koja zbunjuju ljude.

Verovatno bi odgovore mogli da nađete i sami, ali je uvek lakše ako neko pomogne, ako je neko već istrčao tu trku.

ŠTA JA MOGU DA VAM POMOGNEM?

Da Vam pomognem strategijom da se u ogromnom, virtualnom svetu istaknete Vi, Vaš posao, proizvod ili usluga.

KAKO JA TO MOGU DA VAM POMOGNEM?

  • Pisanjem prodajnih tekstova na srpskom ili makedonskom jeziku
  • Kreiranjem marketinških strategija na Instagramu
  • Dizajn i izrada sadržaja za društvene mreže
  • Održavanjem Instagram profila

ZAŠTO JA TO RADIM?

Možda zbog magije.

Magija je jedna jednostavna stvar. To smo mi, Vi i ja. Iza svakog dana, posla, priče i događaja stoje ljudi, sa svojom životnom energijom i emocijama.

Magija je energija koju ja otkrivam u online svetu i otvara mi sasvim jedan novi svet sa pregršt mogućnosti, koje se mogu iskoristiti povoljno uz ogroman rad i trud.

Magija su emocije. One nam određuju život.

Magija je marketing. Marketing nije laganje i prevara. To je veoma jednostavan, suptilan i kreativan alat koji treba da prave vrednosti iznese preko pozitivne emocije do konzumenta.

Do nas.

Tad, kada sam prvi put „videla“ Internet, kada sam shvatila veličinu i mogućnosti, na sekund-dva sam zastala i razmislila šta da ukucam na prazan ekran. Šta da ukucam, a da on ne ostane prazan. Nego da mi odgovori.

I ukucala sam „Mercedes“.

I naravno i tada su veliki znali da je Internet magija. Nemam dokaz, pa ćete morati da mi verujete da se „otvorila“ Mercedesova stranica.

Dobro došli u magiju.

Vaša Vesna